Mijn naam is Ron Karreman, ben al meer als 30 jaar 1e schadehersteller, heb bij diverse gerenommeerde schadebedrijven gewerkt, maar nu ben ik voor mijzelf begonnen. Een eigen bedrijf met een vestiging in Andijk aan de Handelsweg 7.

1 Mei 2014 ben ik gestart met als naam Ron Karreman Autoschade. Uw adres voor autoschade, restauratie en andere mogelijke reparaties. Er is sprake van samenwerking met professionele partners. Wij werken voornamelijk met top producten die garant staan voor een vakkundige reparatie.

Herstel van autoschade, zowel verzekeringsschade als particuliere schade. Er is heel veel mogelijk, ook als u door de verzekering naar een geselecteerd bedrijf gestuurd wordt. Helaas voor sommige verzekeringmaatschapijen is het niet moeilijk om te kunnen/mogen repareren vanwege de hoge eigen risico,die de maatschappij de particulier oplegd als de klant niet naar hun luisterd om naar een schadebedrijf te gaan waar hun afspraken mee hebben. Daarom is het belangrijk om uw polis goed te bekijken en eventueel aan te passen zodat u vrij bent om te gaan waar u wil. (Het is tenslotte uw Geld).                          Wij kunnen voor particulieren, in overleg met de klant, met bijvoorbeeld tweedehands onderdelen, toch een professionele reparatie uitvoeren. Bel ons en wij helpen u persoonlijk bij een toch al nare gebeurtenis.

Tevens restaureren wij onder andere oldtimers en klassiekers. Dit kan een auto zijn maar ook een motor. Alles is bespreekbaar.

Er is heel veel mogelijk. U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Even bellen, voordat u langs komt, om onnodig mislopen te voorkomen. Mailen mag natuurlijk ook. 

Tel.nr: 06-21832262

Kvk.nummer: 60332905

Btw.nummer: NL187593887B01

Afbeeldingsgalerie